Nem adgang til finansiering,
viden, netværk og fysiske faciliteter.

Heyfunding er en Single-Point-of-Entry platform for startups og investorer. Til startups tilbyder vi basalt set 2 forskellige produkter. Det ene er et skræddersyet overblik over alle mulighederne i det danske startup økosystem. Det andet er at matche de bedste kapitalsøgende startups med business angels og investorer fra vores netværk. Til investorerne tilbyder vi et digitalt dealflow af startups cases, der matcher dine investeringskriterier.

about us

Om os

Vi har, tilsammen, mere end 20 års erfaring med at skaffe funding. Vi kender startup økosystemet og ved, hvor man som startup kan søge hen i forskellige situationer. Vi har erfaringer med at sidde på begge sider af bordet, og ved derfor både hvad der skal til for at 1) skaffe de rigtige investorer og 2) spotte de gode cases.

Facts

Heyfunding blev etableret i Aarhus af vores nuværende CEO Niels Holst i 2015, under navnet Inno-Overblik. Vores fokus dengang var at skabe et overblik over det danske startup økosystem. Sidenhen har Heyfunding udviklet sig til også at være en matchmaking platform for startups og investorer.

Vores partner

Team

Heyfunding teamet har alle indgående erfaringer med iværksætteri og funding. Vi sætter en ære i at samle de bedste profiler og samtidig specialisere os indenfor hvert vores område. For os er det vigtigt, at teamet fungerer som en helhed, hvor alle kan byde ind med relevant input af høj kvalitet.

Vores Vision

Vi ønsker at lave det “Perfekte Match”, hvor vi matcher startups med relevante investorer på det rigtige tidspunkt. For at gøre det muligt og samtidig yde den bedst mulige service overfor både virksomheder og investorer, arbejder vi blandt andet tæt sammen med nogle af landets største aktører i startup økosystemet.

Kontakt

Tlf.: +45 36 95 77 72
E-mail: info@heyfunding.dk

Navitas

Heyfunding ApS
CVR nr.: 39440016
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
navitas
\