Optimer din funding proces, så du kan fokusere på at vækste din forretning!

Heyfunding er en matchmaking platform for kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. Vi samler hele det danske startup økosystem af business angels, venture kapitalfonde, acceleratorer, tilskudsordninger, samt mange andre relevante tiltag og aktører. Heyfunding hjælper med gennemsigtighed for alle og introduktioner mellem de bedste startups og investorer.

+1500

Investorer
og aktører

1 mill

Gennemsnitlig
investering

550+

Modtagne pitch
decks per år

I samarbejde med økosystemet

Det danske startup økosystem udvikler sig konstant. Vores tætte samarbejde med investorer og aktører i startup økosystemet sikrer, at vi altid er fuldt opdateret på den seneste udvikling.

Heyfunding gør det nemt for startups
og investorer at finde hinanden

Vi har selv prøvet det, og vi ved, hvor svært og tidskrævende det er at søge funding og ikke mindst at finde den helt rette investor! Heyfundings mål er at gøre det nemt for de rette startups og investorer at finde hinanden, så du kan spare tid og penge, og samtidig fokusere på det, du er bedst til.

Download den seneste version af Heyfundings grafik over det danske startup økosystem.

Ansøg om Heyfundings Legat for iværksættere og startups med ”the next big thing”.

Opret en profil - hvis du er kapitalsøgende startup eller investor, der søger startup cases.

Byg din egen investorprofil og bliv en del af det danske økosystem

Om teamet

Heyfunding blev etableret i 2015 af Niels Holst under navnet Inno-Overblik. I dag er vi et lille team bestående af erfarne iværksættere, designere, udviklere, marketing specialister og investorer. Vi har siddet på begge sider af bordet ved investeringer i startups og vi ved præcis, hvad der skal til for at skaffe de rigtige investorer. Vi har base i skønne Aarhus og er en fast del af det pulserende danske iværksættermiljø.

Hvem er vi - team, bestyrelse og advisors

about us

Kontakt

Tlf.: +45 36 95 77 72
E-mail: info@heyfunding.dk

Heyfunding ApS

CVR nr.: 39440016
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
\